Valsetur

30 juni 2011
Kommentarer av


Sommeren er like om hjørnet!  Har du plass til hjulene dine?  Ta kontakt med med for en hyggelig “valse” prat :-)  Valsesesong 2013 er i gang! Er klar til og valse din bil etter den 6 april. Er tilgjengelig i Valldalen / Ålesund , kommer på tur til Oslo i tiden frammover.

mvh

Marius Høihjelle


Diverse

Valsespesialisten i Valldalen

3 februar 2009
Kommentarer av

Valsespesialisten er nå lokalistert i Valldalen, mellom Trollstigen og Geiranger. Tar  du turen får du   kjøre Norges villeste og vakreste bil tur :-) . Veien er vinter stengt. Veien åpner i  mai, og holder åpent til oktober/november . Ellers er det 1 times kjøring fra Ålesund.

Hovedsaklig er det kundene som må komme til der jeg holder til i Valldalen,  da jeg som familie mann, ikke kan reise Norge rundt lenger som jeg gjorde før. Men tar fortsatt en og anna tur til Østlandet/ Trøndelag.

Om du tar turen til Valldalen med bilen din, kan du kombinere det med en flott fjelltur, rafting i Valldøla , og så lenge det er jordbær i bygda blir det jordbær og kaffi mens bilen blir “bredere”. For meg er det viktig å ha god tid til hver kunde, og det har jeg om du kommer til meg.

Nytt verksted er under oppbygging i skrivende stund.  Jeg jobber med et konsept som skal gjøre det til en artig opplevelse å komme hit å få valset bilen! :-) Gamle og nye kunder er Velkommen.

God Sommer!

Marius

 

 

 

 

 

 

92037623

valsespesialisten.no